Cookies og privatlivsbetingelser

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
Casino Copenhagen K/S
Amager Boulevard 79
2300 København S

CVR. 15751274

Om cookies

En cookie er en lille tekstfil, som hjemmesider gemmer i din browser, så de kan genkende dig næste gang, du besøger dem og indrette sitet efter dine præferencer.

Vi gemmer ingen personlige oplysninger i vores cookies – og de kan ikke indeholde virus.

Cookies fornyes efter hvert besøg men gemmes kun i en fastsat tidsperiode (afhænger af typen og dine cookie-indstillinger), hvorefter de sletter sig selv.

Hvis du selv vil slette dine cookies, kan du finde en fuld vejledning her: http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browsers-Cookies

Du kan også vælge at blokere cookies, hvis du ikke ønsker dine data gemt. Se mere om hvordan på: http://www.wikihow.com/Disable-Cookies

Vær dog opmærksom på at du på nogle sites måske ikke har fuld adgang til alle funktioner.

Vi bruger cookies til at:

  • Give bedst mulig funktionalitet ved at huske dine præferencer, så din browser er endnu hurtigere til at åbne vores site næste gang, du besøger os.
  • Måle vores online trafik, så vi ved hvor mange, der besøger os og kan dokumentere det over for både nuværende og potentielle annoncører.
  • Tilpasse og udvikle vores annoncer, så vi kan styre hvilke annoncer og hvor ofte de vises til den samme bruger og se hvilke, der er mest populære.
  • Målrette vores annoncering baseret på tidligere tilkendegivelser, så du kun ser de annoncer, vi gætter på er mest relevante for dig.

Brug af personoplysninger

Medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn til det, videregiver vi aldrig personoplysninger til tredjepart. Vi indsamler heller aldrig personoplysninger, som du ikke selv har givet os ved enten registrering, køb, deltagelse i en undersøgelse eller lignende.
Med din tilladelse indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Når du afgiver personoplysninger i forbindelse med bestilling, køb eller anden service, bruger vi specifikt oplysningerne til at gennemføre den ønskede handling. Oplysningerne bruges derudover også til at få en bedre forståelse for, hvordan du og vores andre besøgende bruger vores website.

Denne viden kan bl.a. danne grundlag for undersøgelser og analyser med det formål at forbedre vores produkter og tjenester og til at tilpasse vores annoncer efter dine hobbyer og interesser.

Kontakt os om personoplysninger

Hvis du ønsker fuld adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Casino Copenhagen, kan du rette henvendelse til os enten på mail: info@casinos.dk eller telefon: 33 96 59 65.

Hvis du mener, der er registreret forkerte data, eller hvis du har andre indsigelser, kan du kontakte os på samme måde. I overensstemmelse med Persondataloven har du selvfølgelig mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, vi registrerer om dig, ligesom du kan kræve ikke at blive registreret.

Persondataloven giver endvidere dig som bruger ret til adgang til information om hvilke personoplysninger, der kan føres tilbage til dig. Skulle det vise sig, at dine personoplysninger og informationer ikke er korrekte eller misvisende, kan du selvfølgelig kræve at de bliver rettet, slettet eller blokeret.

Du har altid ret til at nægte, at dine personoplysninger bliver behandlet, ligesom du til enhver tid kan ophæve dit samtykke dertil. Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du mulighed for det via Datatilsynet, i overensstemmelse med persondatalovens § 58, stk. 1.

Beskyttelse af personoplysninger

Persondataloven kræver at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor gennemgår og kontrollerer vi løbende både vores virtuelle og fysiske sikkerhedsforanstaltninger, så vi kan garantere at alle brugeroplysninger varetages forsvarligt og med fuld respekt for dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke stille en 100 procents garanti i forbindelse med online dataudvekslinger og internetsikkerhed. Den hurtige udvikling på nettet betyder, at der kan være en risiko for, at andre uvedkommende tvinger sig adgang til oplysninger, der opbevares eller sendes elektronisk. Derfor er det på eget ansvar, når du afgiver personlige oplysninger.

Efterhånden som de aftalte handlinger og formål bliver afsluttet, bliver de dertil indsamlede personoplysninger anonymiseret eller slettet. Alle personoplysninger slettes senest 12 måneder efter brug.

Eventuelle ændringer

Alle danske websites er forpligtet til at informere om hvilke cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med Erhvervsstyrelsens “Cookie-bekendtgørelse”, der klargør hvilke regler, der gælder på det danske marked. Læs mere på https://erhvervsstyrelsen.dk/sites/default/files/vejledning-cookiebekendtgorelse.pdf

Oversigt over benyttede cookies:

Nødvendige

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
__cfduid browser-update.org Anvendes af indholds-netværket Cloudflare til at identificere betroet webtrafik. 1 år HTTP Cookie
CookieConsent  casinocopenhagen.dk Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne. 1 år HTTP Cookie
has_js casinocopenhagen.dk Registrerer om brugeren har Javascript aktiveret i sin browser. Session HTTP Cookie
PHPSESSID app.lifepeaks.dk Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. Session HTTP Cookie

 

Præferencer

Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
lang     linkedin.com Sættes af LinkedIn, når en webside indeholder et indlejret 'Følg os'-panel. Session HTTP Cookie

 

Statistik

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_dc_gtm_UA-# casinocopenhagen.dk Anvendes af Google Tag Manager til at styre indlæsningen af Google Analytics script. Session HTTP Cookie
_ga casinocopenhagen.dk Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år HTTP Cookie
_gid casinocopenhagen.dk Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. Session HTTP Cookie

 

Marketing

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
ads/ga-audiences google.com Anvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder. Session Pixel Tracker
bcookie linkedin.com Anvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services. 2 år HTTP Cookie
bscookie linkedin.com Anvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services. 2 år HTTP Cookie
collect google-analytics.com Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler. Session Pixel Tracker
fr facebook.com Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. 3 mdr. HTTP Cookie
lidc linkedin.com Anvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services. Session HTTP Cookie
PREF youtube.com Registrerer et unikt ID, der anvendes af Google til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger YouTube vidoer på tværs af forskellige hjemmesider. 8 mdr. HTTP Cookie
tr facebook.com Uklassificeret Session Pixel Tracker
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video. 179 dage HTTP Cookie
YSC youtube.com Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. Session HTTP Cookie

 

Uklassificeret

Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
testCookie app.lifepeaks.dk Uklassificeret Session HTTP Cookie